Om Serva Släpet

Servasläpet.se är en separat del till moderbolaget Båt & Trailer i Stockholm AB.

Företaget startades 1971 och har levererat trailers och släpvagnar till nöjda kunder över hela Sverige. Företaget är beläget i Huddinge i Stockholm, där också butiken finns.

Framgången bakom våra nöjda kunder har varit vår höga kvalitetsmedvetenhet och användarvänliga lösningar på våra produkter. Kvalitetstänkandet har styrt vilka vi valt som våra leverantörer och samarbetspartners genom åren.

Utställningar i butiken ger dig möjligheten att titta på de senaste produkterna, trailers, släpvagnar, reservdelar samt tillbehör som finns i vår utställningshall på 700 kvm i Huddinge, Stockholm.

Båt & Trailer AB har även en egen produktion av båttrailers och båtvagnar. Märket heter BT-Släpet och är en helt egen produkt med allt ifrån enkla handtrailers till trippelaxlade båtvagnar med fyra tons lastförmåga. Vagnarna är tillverkade av högkvalitetsstål och svetsade av certifierade svetsarbetare. Alla vagnar är ytbehandlade med varmförzinknings metod, vilket innebär att varje ram får ett fullgott rostskydd. Konstruktion och design är ständigt under utveckling för att anpassas till förekommande båtmodeller på marknaden.

Köper du ett BT-Släp så ser vi till att både längd och vikt är rätt dimensionerad för din båt.